Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Stefani Joanne Angelina Germanotta eli Lady Gaga on syntynyt s. 28. maaliskuuta 1986 New Yourk) on yhdysvaltalainen  ja poplaulaja, sanoittaja ja Muusikko sekä performanssitaiteilija, joksi hän itse itseään kutsuu. Lady Gaga aloitti uransa sanoittaen kappaleita muun muassa  monille tähdille.Ennen Lady Gagan menestystä Muusikko Akon huomasi, että tällä oli kykyjä myös laulajana. Hän otti Lady Gagan omaan levy-yhtiöönsä Koniin ja alkoi auttaa häntä oman materiaalin säveltämisessä. Lady Gaga julkaisi 2008 esikoisalbuminsa The Fame, josta on sittemmin noussut esiin kaksi kansainvälistä menestystä "Just Dance" (parhaan tanssikappaleen Grammy-palkintoehdokkuus) ja "Poker Face". Lady Gaga on maailmanlaajuisesti myynyt 15 miljoonaa albumia ja 40 miljoonaa singleä.

Stefani Germanotta syntyi New Yorkissa Joseph Germanottalle ja tämän vaimolle Cynthialle, joka varttui Ohion Glendalessa[2]. Germanottalla on italialaisia sukujuuria. Hän kasvoi New Yorkissa ja kävi samaa katolilaista tyttökoulua kuin Paris Hilton. Germanottan musiikilliset kyvyt huomattiin varhain. Hän aloitti pianonsoiton jo nelivuotiaana ja esiintyi 14-vuotiaasta lähtien New Yorkin amatööri-illoissa.

  Moikka <3

MileyHm sivusto toivottaa kaikille oikein hyvää ja ihanaa kesää, kesän tärkein juttu on pitää hauskaa <3

Kiitos Jos arvostelit sivuni tai kirjoitit vieraskirjaan sillä jokainen kommentti on tärkeä jotta voin tehdä sivusta entistäkin paremman paikan kaikille teille <3

Kiitos kun kävit ja Tervetuloa uudestaan <3

©2019 Uudistunut MileyHm Fanisivusto <3 - suntuubi.com