Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Miley Cyrus

On syntynyt 23.11.1992 tenneseessä.

Mileyn isä Billy Ray Cyrus on kuuluisa country laulaja.

Miley kiinnostui näyttelemisestä jo yhdeksän vuoden ikäisenä.

Miley tunnetaan parhaiten Hannah Montanan/Miley Stewartin roolista TV-Sarjasta Hannah Montana.

Mileyllä on sydänvika mutta onneksi se ei ole vakava.

Miley nousi julkisuuteen, kun Hannah Montana -televisiosarjan esittäminen aloitettiin Yhdysvalloissa maaliskuussa 2006. Saman vuoden lokakuussa julkaistiin sarjan soundtrack, joka sisälsi kahdeksan kappaletta sarjasta. Sarjassa Cyrus näyttelee kaksoiselämää elävää teini-ikäistä tyttöä.

Miley oli pienessä roolissa musiikki-elokuvassa nimeltä HSM 2

Heinäkuussa 2008 julkaistiin albumi Breakout, joka on Mileyn ensimmäinen albumi, missä ei esiinny Hannah Montanaa ollenkaan. Cyrus on kertonut, että Breakoutia inspiroi "asiat, mitä hänellä on ollut ja tapahtunut elämässään kuluneen vuoden aikana

 

Miley toimi ääniroolina vuoden 2008 elokuvassa Bolt, jossa hän toimi äänenä Penny-nimiselle päähenkilölle.

Mileyn single "The Climb" (mikä esiintyi Hannah Montana: The Movien soundtrackilla) yletti sijalle 4 Billboard Hot 100 -listalla, mistä tuli hänen parhaiten menestynyt single sitten singlejen "See You Again"" ja "7 Things" jälkeen. "The Climb" on myös kappale, joka ei sisällä samanlaista "bilemeininkiä" kuin hänen aikaisemmat kappaleensa.

Vuonna 2009 julkaistiin Cyrusin uusi single Party in the U.S.A. ja Miley oli yllättynyt singlen nopeasta julkaisemisesta. Hän esitti kappaleensa ensimmäistä kertaa livenä Teen Choice -palkintogaalassa. Esitys herätti paljon kohua medioissa, sillä kyseisessä live-esiintymisessä Miley tanssii tangon ympärillä. Myöhemmin hän esitti sen livenä Wonder World Tour -kiertueella.

Vuonna 2007 Cyrus teki lahjoituksen syöpätyölle antaen yhden dollarin jokaisesta myydystä Best of Both Worlds Tour -konserttilipusta.

Syyskuussa 2007 Cyrus kertoi Seventeen-lehdelle seurustelevansa Jonas Brothers -yhtyeen Nick Jonasin kanssa. Hän kertoi heidän olleen yhdessä kaksi vuotta ja heidän olevan rakastuneita. Pari erosi vuoden 2007 lopulla. Vuoden 2009 lopulla alkoi levitä huhuja Mileyn olevan raskaana ja Nick Jonasin olevan lapsen isä. Huhu lähti liikkeelle kuvasta, jossa Mileyllä on päällään punainen mekko, joka on tarrautunut kiinni häneen mahansa juuri kun tuuli tulee kasvoja päin ja läpi näkyy pieni pullistuma, joka on kuitenkin vain Mileyn mahaa.

Tammikuussa 2008 Cyrus vaihtoi nimensä virallisesti ”Miley Ray Cyrusiksi.

16-vuotiaana Cyrus kohautti nettiin vuotaneilla alastonkuvilla, mutta on pyytänyt julkisesti anteeksi faneiltaan ja perheeltään.[18] Vuoden 2009 elokuussa Cyrus esitti kappaleensa Party in the USA livenä ensimmäistä kertaa Teen Choice -palkintogaalassa ja sen aikana tanssi mikro-shortseissa tangon kanssa. Tämä herätti paljon kohua mediassa, sillä olihan Cyrus vasta teini-ikäinen tyttö. Esityksessä tanko nähtiin keskellä jäätelökärryjä, joissa mainostettiin Cyrusin jäätelöä. Cyrus korvasi tangon Wonder World Tourilla, jossa hän esiintyi tangon sijasta hotellikärryjen sisällä.

 

Miley on ollut ehdolla yhteensä 40 kertaa, joista hän on voittanut 19 palkintoa.

Miles to Go – Kirja kertoo Mileyn elämästä 6-vuotiaasta lähtien.Miley kertoo kyseisessä kirjassa, kuinka häntä kiusattiin alasteella, ja miten hän sai roolin Hannah Montanasta.


 

 

  Moikka <3

MileyHm sivusto toivottaa kaikille oikein hyvää ja ihanaa kesää, kesän tärkein juttu on pitää hauskaa <3

Kiitos Jos arvostelit sivuni tai kirjoitit vieraskirjaan sillä jokainen kommentti on tärkeä jotta voin tehdä sivusta entistäkin paremman paikan kaikille teille <3

Kiitos kun kävit ja Tervetuloa uudestaan <3

©2019 Uudistunut MileyHm Fanisivusto <3 - suntuubi.com